Плащане на такси за летен семестър в редовна форма

Стартира кампанията за плащане на семестриалните такси за редовно обучение за летния семестър на 2018/2019 учебна година. Кампанията ще бъде достъпна от студентския профил в СУСИ в периода 21 януари - 22 февруари 2019 г. 

Кампанията за задочно обучение продължава до 31 януари 2019 г., като плащането на такси през студентския профил ще остане възможно и след тази дата, до  края на кампанията за редовно обучение, но студентите задочно обучени трябва да имат предвид, че крайният срок за тяхното записване в отдел "Студенти" е 31 януари и плащането след тази дата е на тяхна отговорност и не им гарантира записване.

За плащане чрез СУСИ се използва системата за разплащане на ePay/EasyPay. За извършване на плащането операторът Ипей АД начислява съответни такси

При такова плащане отпада необходимостта от получаване на печат за платена такса в студентската книжка. Остава необходимостта от записване в отдел "Студенти".

Подробна информация

При проблеми, свързани с плащането чрез СУСИ, моля обръщайте се към администраторите на СУСИ 

При заплащане по банков път е необходимо да бъде направена допълнителна заверка на книжката на каса в СУ и след това за бъде направено записване в отдел "Студенти". По тази причина препоръчваме таксите да бъдат заплащани през СУСИ. Размерът на таксите и банковата сметка на университета могат да бъдат намерени ТУК