Използване на Office Online през OneDrive

OneDrive* е вашето лично място за съхранение в Office 365. Това е друго място, където можете да работите в Office Online, както е да споделяте и съхранявате файлове. Ето някои употреби и функции:

Можете да съхранявате образователни ресурси, копия от групови проектни файлове и дори вашите собствени снимки и видеоклипове, все едно имате виртуален офис в облак. Можете да влизате в OneDrive от всяка точка с Интернет връзка и от почти всяко едно устройство.

За да използвате Office Online от OneDrive, влезте във вашия портал на Office 365 и щракнете върху OneDrive от разделите в горната част на екрана в синята лента с инструменти на Office 365.

Щракнете върху  + нов , за да изведете прозорец с Office Online точно по същия начин, както ако сте влезли от SharePoint и го използвайте по същия начин. OneDrive е просто друга точка за достъп и място за съхранение в рамките на вашия Office 365.

Със своя капацитет за съхранение от 25GB, OneDrive е идеален за използване в образованието.

С OneDrive и Office Online вие можете да преглеждате и споделяте от всяко едно място!

Моля, обърнете внимание, че OneDrive е напълно отделен от всеки друг акаунт на OneDrive, който имате. Това е мястото за съхранение в рамките на Office 365.

 

* Известно преди като SkyDrive.


Office Online и OneDrive - допълнителни източници

» Използване на Office Online през SharePoint
» Използване на Office Online през OneDrive
» Сценарий: Използване на Office Online за оценяване
» Сценарий: Използване на OneNote Online за портфолио на студент
» Сценарий: Използване на онлайн анкета в Excel

Copyright © , Философски факултет.