Създаване на личен сайт в SharePoint

Вашият личен сайт на SharePoint е вашето онлайн място.

С използването на SharePoint, вие ще ставате все по-уверен потребител и ще можете да изпробвате някои от по-разширените функции. Ще откриете пълен списък с тези функции, като отидете на Настройки, иконата във форма на назъбено колелце в горния десен ъгъл на екрана до името ви. Това ръководство, както и другите такива за SharePoint, има за цел само да ви помогне да започнете работа.

Нека разгледаме малко по-подробно останалите функции в лявото меню на вашия личен сайт на SharePoint.

1. Създаване на блог

2. Работа с приложенията

3. Задачи

Използването на Задачи е много добър начин да планирате вашия работен поток за предстоящата академична сесия. Това приложение ви позволява да виждате как е разпределена работата ви върху времева линия. Това е един полезен инструмент за студенти за планиране на тяхната работа и преразглеждане на времето на изпита.

4. Последни

5. Редактиране на връзки

Когато станете по-уверени в използването на SharePoint, вие ще откриете повече разширени функции, които подобряват допълнително вашия личен сайт като приложението Пощенска кутия. То ви позволява да създавате отделни имейл адреси с помощта на Exchange за конкретен проект. Имейлите, отнасящи се за този проект, ще се събират в пощенската кутия и ще се преглеждат от членове на екипа по проекта и формират пълен комуникационен запис. Хората от екипа просто включват адреса на тази пощенска кутия сред получателите във всяка поща, свързана с проекта.

Можете също да създадете ваш собствен Календар, който можете да споделяте с други, ако е необходимо.

Това ръководство ви запозна накратко с някои основни функции. Влезте в Office 365 платформата на вашия университет и се опитайте да създадете собствен личен сайт на SharePoint като използвате ръководството за справка.

Copyright © , Философски факултет.